X
Menu
DESPRE
NOI

Misiunea noastra

Misiunea noastra este sa oferim un camin tuturor persoanelor de varsta a treia care isi doresc mult mai mult decat un spatiu de locuit. "Asociatia Rebeca" este un centru rezidential pentru seniori.
Special conceput

Caminul nostru este special conceput si organizat pentru a veni in sprijinul dumneavoastra. Va punem la dispozitie camere cu 2 sau 3 paturi, cu baie proprie (dus, chiuveta si wc) si televizor conectat la o retea de cablu, precum si spatii de socializare si relaxare, o sala de mese spatioasa, o sala de activitati dotata cu TV, sistem audio, biblioteca, jocuri de socializare si relaxare, aparate de gimnastica, etc., toate cele necesare pentru o buna desfasurare a diverselor activitati organizate.

De asemeni centrul nostru dispune de un cabinet medical dotat cu aparate de monitorizare zilnica a starii de sanatate. Spatiile exterioare sunt concepute pentru desfasurarea activitatilor recreative si de terapie ocupationala si permit accesul la livada cu pomi fructiferi, terenul de sport si locurile de cazare pentru apartinatori.

Calitatea serviciilor

Pe langa cadrul natural deosebit, departe de zgomot si poluarea din orase, punem la dispozitie si servicii socio-medicale personalizate cu ajutorul unei echipe profesioniste, gata sa raspunda tuturor intrebarilor si sa va vina in ajutor oricand aveti nevoie. Mai mult decat atat, avem pregatit un program de activitati zilnice interesante: terapie ocupationala, jocuri, meloterapie, gimnastica medicala, lectii de informare si multe altele.
Locatie linistita

Ne gasiti in mijlocul naturii, in localitatea Santioana, nr. 304B, comuna Taga, in apropiere de Gherla (judetul Cluj). Caminul nostru se afla in cadrul unui complex cu acces la livada cu pomi fructiferi, teren de sport si locuri de cazare pentru apartinatori.

Familia Rebeca

Ne place sa spunem despre noi ca suntem o mare familie. Suntem convinsi de faptul ca titulatura de "camin" nu este o simpla denumire, ci chiar le oferim un camin calduros tuturor celor care ne trec pragul si aleg sa isi petreaca timpul alaturi de noi.